Veurhuis@home

De gerechten van ’t Veurhuis nu bij u thuis!

Met een korte beschrijving zijn deze gerechten makkelijk te bereiden en heeft u thuis het gevoel van uit eten! U hoeft het alleen te verwarmen in een pan en oven, het koken hebben wij uiteraard al voor u gedaan.

Veurhuis@home menu (t/m 21 februari)  € 29,50 p.p.

Zeebaars
Gerookt/Tartaar/Komkommer/Salty Vinger/Wasabi/Ansjovis (met brood&boter)

*****
Mosterd 
Zaans/Soep/bosui/rivierkreeftjes

*****
Kalfshaas & Stoof 
Gebakken/ Stoven/Aardappeltaart/Witlof&Spek/Groene asperge/Anijs

*****
Chocolade
Mousse/Melk/Granache/Puur/Oreo/Karamel/Sabayon/Kletskop

Geen zin in een 4 gangen diner?
Geen probleem de gerechten zijn ook los te bestellen;
Voorgerecht € 12,50,
Hoofdgerecht € 17,50,
Nagerecht € 8,50.

Liever geen vis en/of vlees? Laat het ons even weten en we passen het graag voor u aan!

U kunt het menu of de losse gerechten per email (info@veurhuis) bestellen.(Graag met vermelding van naam, telefoonnummer, aantal menu’s/gerechten en dag van afhalen) of per telefoon (06-10498610 -minimaal 4 uur van te voren en op beschikbaarheid.)

Wij zien er naar uit om uw thuis diner te mogen verzorgen!

 

 

 

De gerechten van ’t Veurhuis nu bij u thuis! 

Met een korte beschrijving zijn deze gerechten makkelijk te bereiden en heeft u thuis het gevoel van uit eten! U hoeft het alleen het hoofdgerecht en de soep te verwarmen in een oven en pannetje, het koken hebben wij uiteraard al voor u gedaan.

Veurhuis@home menu (t/m 20 april)   € 32,50 p.p.

Vitello tonato “a la Veurhuis”
Rosbief van kalf met crème van sardine en ansjovis, gegrilde sjalot, kwartel eitje, gedroogde tomaat en zoet zure komkommer.
Wijntip : EL Brabantino Verdejo 2019, Rueda Spanje 2019
****
Tuinkruiden
Romig soepje van tuinkruiden gevuld met knapperige voorjaarsgroente en Hollandse garnalen.
****

Diamanthaas
Gegrilde diamanthaas in combinatie met  bleekselderij in spek, mini mais, rode portsaus en nicola aardappel.
Wijntip : Château Puybarbe, cuvée exceptionel 2017, Gironde Frankrijk
Of
Zeewolffilet
Op de huid gebakken zeewolffilet met gegrilde asperges, sugar snaps, ratte aardappel en saus van paprika.
Wijntip : Héritage Chateau de la Vieille Tour 2018, Bordeaux Frankrijk
****

Perzik&Chocolade
Mousse van perzik in combinatie met pure chocolade, aardbei, “kaviaar” van perzik en kletskop.

* Liever geen vis en/of vlees of andere soep geen probleem, geef het even aan en wij passen het graag voor u aan. (als
u gaat bestellen kunt u dit bij opmerkingen aangeven)

* Minimaal 4 uur van te voren bestellen. (op=op)
* Onderstaand kunt u online bestellen

Borrelbox   € 14,75 per persoon ( te bestellen vanaf 2 personen)
Gezellig borrelen met geen standaard hapjes!

Onze borrelbox bestaat uit :
Vijf hapjes p.p.
Aspergesalade met beenham en basilicumolie
Gerookte zalm met wakame en mierikswortelmayonaise
Lolly van roomkaas/gedroogde perzik met abricozengelei
Mini quiche gevuld met voorjaarsgroente en kaas.
Rouleau van makreel en komkommer met wasabimayonaise
****
Brood met smeersels
Luxe pindamix

Wij zien er naar uit om uw thuis diner of borrelbox te mogen verzorgen!

 

Footer lijn